Finn Lindholm

Behandling af det hele menneske med Enhedsterapi, Jin Shin Jyutsu, fysiologisk massage og håndlæsning.

Vi du forbedre din sundhedstilstand?

Jeg kan lindre dine sundhedsmæssige udfordringer på en enkel og blid måde uden bivirkninger. Jeg understøtter din krop og dit energisystem ved at forbinde steder på din krop med hinanden, så du kan blive balanceret og harmoniseret på alle planer. Hver behandling tager udgangspunkt i din krops behov lige nu. Jeg tilrettelægger din behandling ud fra min erfaring om hvilke metoder, der er effektive i behandlingen af dine aktuelle symptomer. Ofte anvender jeg en kombination af forskellige metoder, herunder enhedsterapi, Jin Shin Jyutsu, massage, healing, Access Bars, filosofisk samtale og håndlæsning.

Jeg lægger vægt på hjælp til selvhjælp. Derfor slutter behandlingen med at rådgive dig om hvad du selv kan gøre for din sundhed. Ofte er det instruktion til en hjemmeøvelse, hvormed du aktivt genskaber harmoni og sundhed i din krop.

De symptomer jeg bla. kan lindre er:

FinnLindholm-jinshinjyutsu_001

– akutte smerter i ryg, knæ, led og mave

– kroniske symptomer som eksem, gigt, depression, hævelser/lymfødem

– urolige ben, kramper

– livskriser/stress situationer, tager livet for meget ind

– fastlåste følelser, som ked af det, depression, angst

– før og efterbehandling af operation

– livspleje: bevar din sundhed og velvære

– kræft: før, under og efter behandling

– sclerose, ME træthedssyndrom

– træthed, hovedpine og migræne

– hormonelle ubalancer, hedeture

– kvalme, kløe, halsbrand

– gigt og smerter

– kronisk eksem, ondt i maven

 

Jeg tilbyder skræddersyet livshjælp til dig i form af blide behandlingsformer, der understøtter kroppens egen evne til selvhelbredelse. Hver behandling starter med en kort samtale om hvad du ønsker hjælp til. Derefter foretager jeg en kropsscanning ved at se på kroppen, mærke rygraden og foretage en pulsdiagnose, som tilsammen siger hvad din krop trænger til. Dette bestemmer hvordan dit skræddersyet behandlingsforløb skal være, som tit er en blanding af forskellige behandlingsmetode. Hver behandling afsluttes altid med at du får råd og øvelser til hvad du selv kan gøre ved dit projekt.

Har du projekter, som din læge eller sundhedssystemet ikke kan forstå eller gøre noget ved? Så kom og få et skræddersyet behandlingsforløb, da jeg brænder for at hjælpe dig til mere glæde, sundhed og skønhed.

Kontakt:

info@finnlindholm.dk

2866 3500

www.finnlindholm.dk